Steun ons en help Nederland vooruit

Tom van Lingen

Bestuurslid

Mijn naam is Tom van Lingen, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Zaandam. Na mijzelf dit jaar ingezet te hebben in het campagneteam voor de gemeenteraadsverkiezingen, heb ik besloten mij 2 november verkiesbaar te stellen voor bestuurslid.

Ik hoop in mijn periode als bestuurslid mij in te zetten om D66 in Zaanstad en Wormerland tot een hoger niveau te tillen. Er is al veel getimmerd aan de weg, maar we zijn er nog lang niet. Het belangrijkste van een politieke partij is een groot en actief ledenbasis.  Iedereen steunt D66 op zijn eigen manier en het bestuur moet zo goed mogelijk de leden faciliteren. Ik hoop een grote groep met leden te creëren die zich graag willen inzetten voor D66 zodat wij het D66 geluid meer hoorbaar kunnen maken. Door het hoorbaar maken van onze stem kunnen wij mensen bereiken en dat gaat niet zonder de leden van D66 Zaanstad/Wormerland.

Naast de politieke kant moet er ook plaats zijn voor creativiteit, talentontwikkelingen en gezelligheid. Een mooie start daarvan is de nieuwjaarsborrel waar de D66 Zaanstad/Wormerland leden voor zijn uitgenodigd. Ik hoop velen van jullie leden dan ook te ontmoeten en te spreken. Neem bij vragen gerust  contact op via mijn mailadres.

Ben jij nog niet lid van D66, maar ben je wel politiek geïnteresseerd en/of wil je een steentje bijdragen aan D66, twijfel dan niet en wordt Lid!

Portefeuille Leden en ledenwerving, social-media en activiteiten

Meer van Tom van Lingen