Steun ons en help Nederland vooruit

Peter de Vries

Voorzitter

Mijn naam is Peter de Vries en op 1 november 2018  ben ik gekozen tot voorzitter van D66 Zaanstad/Wormerland. Ik vind dit een grote eer en ga deze uitdaging met veel plezier aan.
Al enige jaren ben ik actief voor D66, lokaal ben ik actief geweest in de afdeling Oostzaan (fractie assistent, bestuurslid, en tijdelijk raadslid/fractievoorzitter), maar landelijk ook als lid van de besluitvormingscommissie.

Twee jaar geleden ben ik samen met ons gezin vanuit Oostzaan verhuisd naar Neck, en samen met de fractie van Wormerland hebben we de gemeenteraadsverkiezingscampagne (mooi scrabblewoord) gevoerd.

Als bestuur willen wij de komende tijd voornamelijk werken naar een actievere ledenbase. Daar zullen wij een agenda voor opstellen. Als je graag actiever wilt zijn, wil meedenken met onderwerpen waar je interesse ligt/een mening over hebt, of graag een activiteit zou willen organiseren. Neem contact met ons als bestuur op. Wil je gewoon een keer kennis maken of iets overleggen, heb je ideeën, mail me en dan mail ik terug!

 

Peter is op 1 november 2018 gekozen tot afdelingsvoorzitter D66 Zaanstad/Wormerland.

Meer van Peter de Vries