Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 1 december 2018

Het vernieuwde bestuur D66 Zaanstad/Wormerland stelt zich voor

Op de algemene ledenvergadering van D66 Zaanstad/Wormerland van 2 november J.L. is het nieuwe bestuur gekozen. Peter de Vries is gekozen tot nieuwe voorzitter van de afdeling, waarmee hij Anton Grandiek opvolgt. Naast Ruben Löwenstein die aanblijft als penningmeester en Carline de Boer als algemeen bestuurslid, zijn de nieuwe gekozen bestuursleden; Berbera van Teijlingen (secretaris), Michel Feeke, Suzan van ’t Slot en Tom van Lingen.

Om kennis te maken stellen de (nieuwe) bestuursleden zich aan u voor.

 

Peter de Vries (Voorzitter)

Mijn naam is Peter de Vries en een maand geleden ben ik gekozen tot voorzitter van D66 Zaanstad/Wormerland. Ik vind dit een grote eer en ga deze uitdaging met veel plezier aan.
Al enige jaren ben ik actief voor D66, lokaal ben ik actief geweest in de afdeling Oostzaan (fractie assistent, bestuurslid, en tijdelijk raadslid/fractievoorzitter), maar landelijk ook als lid van de besluitvormingscommissie.

Twee jaar geleden ben ik samen met ons gezin vanuit Oostzaan verhuisd naar Neck, en samen met de fractie van Wormerland hebben we de gemeenteraadsverkiezingscampagne (mooi scrabblewoord) gevoerd.

Als bestuur willen wij de komende tijd voornamelijk werken naar een actievere ledenbase. Daar zullen wij een agenda voor opstellen. Als je graag actiever wilt zijn, wil meedenken met onderwerpen waar je interesse ligt/een mening over hebt, of graag een activiteit zou willen organiseren. Neem contact met ons als bestuur op. Wil je gewoon een keer kennis maken of iets overleggen, heb je ideeën, mail me en dan mail ik terug!

Ik hoop de leden van D66 Zaanstad/Wormerland  te ontmoeten de komende tijd, de nieuwjaarsborrel is een mooie gelegenheid tot kennismaken! Wij betalen de eerste drankjes.

 

Berbera van Teijlingen (Secretaris, Campagne)

Ik ben Berbara van Teijlingen, 38 jaar en woon in Jisp. Ik ben regiomanager bij Humanitas in Alkmaar en Den Helder. Ik ben al geruime tijd lid van D66 en heb mij meermaals ingezet, zo heb ik ook een perioden plaats genomen in het bestuur D66 Zaanstad/Wormerland.

Ik vind dat er naast de serieuze kant van de politiek ook plaats mag zijn voor verbinding en gezelligheid. De komende perioden zal ik als secretaris plaats nemen in het bestuur. Daarnaast zal ik mij inzetten binnen de komende regionale campagnes.

 

Tom van Lingen (Leden en ledenwerving, social-media en activiteiten)

Mijn naam is Tom van Lingen, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Zaandam. Na mijzelf dit jaar ingezet te hebben in het campagneteam voor de gemeenteraadsverkiezingen, heb ik besloten mij 2 november verkiesbaar te stellen voor bestuurslid.

Ik hoop in mijn perioden als bestuurslid mij in te zetten om D66 in Zaanstad en Wormerland tot een hoger niveau te tillen. Er is al veel getimmerd aan de weg, maar we zijn er nog lang niet. Het belangrijkste van een politieke partij is een groot en actief ledenbasis.  Iedereen steunt D66 op zijn eigen manier en het bestuur moet zo goed mogelijk de leden faciliteren. Ik hoop een grote groep met leden te creëren die zich graag willen inzetten voor D66 zodat wij het D66 geluid meer hoorbaar kunnen maken. Door het hoorbaar maken van onze stem kunnen wij mensen bereiken en dat gaat niet zonder de leden van D66 Zaanstad/Wormerland.

Naast de politieke kant moet er ook plaats zijn voor creativiteit, talentontwikkelingen en gezelligheid. Een mooie start daarvan is de nieuwjaarsborrel waar de D66 Zaanstad/Wormerland leden voor zijn uitgenodigd. Ik hoop velen van jullie leden dan ook te ontmoeten en te spreken. Neem bij vragen gerust  contact op via mijn mailadres.

Ben jij nog niet lid van D66, maar ben je wel politiek geïnteresseerd en/of wil je een steentje bijdragen aan D66, twijfel dan niet en wordt Lid!

 

Susan van ’t Slot (Campagne)

Ik ben Susan van ’t Slot en ben net als Michel Feeke 44 jaar. Ik ben woonachtig in Zaandam. Ik ben heel lang lid geweest van D66, maar ben nog nooit actief geweest. Dit komt mede door mijn werkzaamheden in verschillende besturen, zoals; ICOM-international Counsil of Museums. Daarnaast ben ik op dit moment werkzaam voor de Reinwardt Academie – Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Ik ben een actieve, verbindende en ondernemende doe-er en denk in oplossingen niet in problemen. Ik hoop dit de komende perioden in te kunnen zetten als bestuurslid van D66 Zaanstad/Wormerland.

Ik ga mij vooral richten op de komende lokale campagnes. Ik hoop dat er een grote groep met actieve leden ontstaat die zich willen in gaan zetten om het D66-geluid ter oren te brengen in de regio om zo uit te groeien tot één van de grootste politieke partijen in Zaanstad en Wormerland.

 

Michel Feeke (Politiek secretaris)

Ik ben Michel Feeke en kom uit Zaandam en volgens de officiële jaartelling ben ik 44 jaar. Ik heb een korte periode (in het jaar 2010/2011) in het bestuur gezeten, maar wegens andere prioriteiten heb ik helaas moeten stoppen. In de jaren van mijn lidmaatschap bij D66 heb ik mij meermaals ingezet tijdens de campagnes en ben ik betrokken bij verschillende evenementen.

Met de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 heb ik mijzelf verkiesbaar gesteld en stond ik op nummer 5 op de lijst van Zaanstad. Helaas heb ik de fractie niet weten te bereiken. De komende jaren wil ik mij daarom graag inzetten binnen het bestuur van D66 Zaanstad/Wormerland.

Ik zal mij tijdens de komende perioden inzetten als politiek secretaris, daarnaast hoop ik bij alle andere werkzaamheden van het bestuur voldoende te kunnen bijdragen.

 

Carline de Boer (Campagne)

Mijn naam is Carline de Boer, ondernemer, geboren (1966) en getogen in Oostzaan en sinds 1984 woonachtig in Zaanstad.  Ik ben lid van D66 sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2014, maar sympathiseer al jaren met D66.

In 2014 de dag na de gemeente verkiezingen heb ik mijn stem verzilverd in een D66 lidmaatschap, omdat ik inzag dat het belangrijk is om een politieke richting te kiezen en me daar voor te gaan inzetten.

Ik was in het vorige bestuur bestuurslid Campagne en Communicatie en Campagnecoördinator voor de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen. Ik ga mij de komende perioden ook weer richten op de campagne, zowel provinciaal als regionaal.

 

Ruben Löwenstein (Penningmeester)

Ik ben Ruben Löwenstein en woon in Zaandam. In het dagelijks leven ben ik manager Customer Care binnen Samsung Electronics Benelux.

Ik ben een held in cijfers en heb daarom op 13-01-2017 de taak penningmeester op mij genomen. Ook binnen het vernieuwde bestuur zal ik deze taak op mij nemen. Met dit vernieuwde bestuur, die op volle sterkte is met 7 bestuursleden, hoop ik dat de komende perioden weer gebouwd kan worden aan de weg met als resultaat een groot D66 in Zaanstad en Wormerland.