Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 18 maart 2016

Anton Grandiek gekozen tot voorzitter afdelingsbestuur, Gemma Kwantes wordt afdelingssecretaris

Vrijdagavond 18 maart hebben de leden van D66 Zaanstad-Wormerland twee nieuwe bestuursleden gekozen. Anton Grandiek is de nieuwe voorzitter, Gemma Kwantes vervult de rol van secretaris. Beiden hebben binnen D66 Zaanstad reeds een grote staat van dienst. Zij volgen Pieter Borsboom en Hans Kramer op. Pieter Borsboom was lid van het bestuur sinds 17 juni 2011 en is benoemd als voorzitter op 7 oktober 2011. Hans Kramer zat sinds 3 februari 2010 in het bestuur van de afdeling en werd op 17 juni 2011 secretaris.

Anton Grandiek: “Wij danken Pieter en Hans voor hun tomeloze inzet voor D66 gedurende de afgelopen jaren. Onder hun leiding is de afdeling gegroeid. Zij hebben een grote bijdrage geleverd aan de verkiezingsoverwinning van 2014, en Pieter heeft een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van het huidige coalitieakkoord “Samen het verschil maken”.”